Wish Upon a Superstar από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Wish Upon a Superstar  από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Μία διαφορετική «παρέλαση» ηρώων και αστέρων, θα μεταφέρει τους παρευρισκόμενους στον κόσμο των ευχών και 30 παιδιά στην εκπλήρωση της δικής τους επιθυμίας.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στη Στοά City Link, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Δείπνο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με την Έλενα Παπαρίζου επί σκηνής.

Mία φορά το χρόνο Φίλοι και Υποστηρικτές του Οργανισμού, ιδιώτες και εταιρείες, καλούνται, αντί ετήσιας εισφοράς, να παρευρεθούν σε μία εκδήλωση με μοναδικό σκοπό την υιοθεσία ευχών, με τη Μαρία Μπεκατώρου να παρακινεί για μία πράξη προσφοράς.

Μια διαφορετική «παρέλαση» ηρώων και αστέρων, θα μεταφέρει τους παρευρισκόμενους στον κόσμο των ευχών. Θα γιορτάσουμε και θα τραγουδήσουμε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και με guest star τη δική μας Ραπουνζέλ, θα δούμε το φως των αστεριών μας να λάμπει!

Εμψυχωτές της διαδικασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου, οι Superstars των παιδιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Μπαλαρίνες, αστυνομικοί, υπερήρωες, δημόσια πρόσωπα, εθελοντές… ΕΣΕΙΣ! Όλοι πρωταγωνιστές σε ρόλο “wishmakers – των ανθρώπων που κάνουν τα όνειρα των παιδιών που δοκιμάζονται πραγματικότητα!

Με 134 παιδιά σε αναμονή της εκπλήρωσης της ευχής τους, μόνο όλοι μαζί ενωμένοι και με την πολύτιμη βοήθειά σας μπορεί ο Οργανισμός να ανταποκριθεί, προσφέροντας στους μικρούς του ήρωες μία μεταμορφωτική εμπειρία ζωής.

invitation com

Μπορείτε να γίνετε κι εσείς ένας Superstar των ευχών:

  • Εάν είστε εταιρεία, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αστέρι Χρυσό, Χάλκινο ή Χάλκινο (ανάλογα με το ύψος της υποστήριξης) ή να συμμετάσχετε με ένα εταιρικό τραπέζι (κόστος τραπεζιού: 1.400€).
  • Εάν είστε ιδιώτης, μπορείτε να στηρίξετε το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Ευχών με μεμονωμένες συμμετοχές ή με ένα τραπέζι φίλων και να διασκεδάσετε μαζί με την παρέα σας.

Φέτος, ας γίνει στόχος όλων μας, η κάλυψη του κόστους 30 ευχών παιδιών, που παλεύουν σαν superheroes και έχουν ανάγκη τη ψυχική ανάταση για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Τ. 210-9637660, εσωτ. 124

Ε. fundraising3@makeawish.gr, fundraising2@makeawish.gr