Πώς θα πετύχεις το «διάσημο λευκό»;

Πώς θα πετύχεις το «διάσημο λευκό»;

Το λευκό χρώμα αποπνέει καθαρότητα, αίσθηση ελευθερίας, φινέτσα, πολυτέλεια, κομψότητα και είναι σταθερή επιλογή των fashion editors και fashionistas στις καλοκαιρινές αλλά και τις χειμερινές τους εμφανίσεις. Κανένας όμως επαγγελματίας στον χώρο της μόδας δε θα δεχόταν η δημιουργία του να είναι θαμπή και κιτρινισμένη. Γιατί το λευκό, μόνο αστραφτερό μπορεί να είναι!

Ποιο όμως είναι το μυστικό των ειδικών για να διατηρούν αψεγάδιαστο αυτό το διάσημο λευκό; Σύμφωνα με τη fashion expert Έλενα Χριστοπούλου, τα προϊόντα Εύρηκα, φυσικα! Για ρούχα πολύ λευκά, πολύ καθαρά, πολύ γρήγορα, ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης, δοκίμασε το Εύρηκα Quick White. Ένα καινοτόμο υπερλευκαντικό σε σκόνη που προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη κιόλας φορά με ενισχυμένη λευκότητα, ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα. Εάν προτιμάς το υγρό απορρυπαντικό, σου προτείνουμε το φυσικά δυνατό, φυσικά απαλό Εύρηκα Μασσαλίας. Προσφέρει άψογα καθαριστικά αποτελέσματα ακόμα και στους πιο δύσκολους λεκέδες, ενεργώντας από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αν θές λοιπόν να διατηρήσεις κι εσύ τα λευκά σου ρούχα φωτεινά και αστραφτερά, πάρε μέρος στον νέο διαγωνισμό Εύρηκα Διάσημο Λευκό για να διεκδικήσεις ένα κατάλευκο, επώνυμο ρούχο που διάλεξε ειδικά για σένα η Έλενα Χριστοπούλου μαζί με αστραφτερά Απορρυπαντικά και Λευκαντικά Εύρηκα ώστε να το διατηρήσεις σαν καινούργιο!

Μην χάνεις χρόνο, μπες τώρα στο eurekadiasimoleuko.gr/contest/ και κέρδιε μία chic λευκή δημιουργία που θα κλέψει τις εντυπώσεις και τα αγαπημένα σου προϊόντα Εύρηκα Quick White και Εύρηκα Μασσαλίας για έναν χρόνο!

Σε περιμένουμε!