Instagram update: Τώρα στα stories σου μπορείς να χρησιμοποιείς και πιο παλιές φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Instagram update: Τώρα στα stories σου μπορείς να χρησιμοποιείς και πιο παλιές φωτογραφίες

Μία ακόμη αλλαγή από την εφαρμογή της καρδιάς μας

Μπορεί το Snapchat να ήταν αυτό που μας έμαθε πρώτο τα φίλτρα και τα stories και να έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας γι’ αυτό, όμως το Instagram το έχει πάει πια σε άλλο επίπεδο με τα updates που κάνει και έχει αρχίσει να επισκιάζει κάπως το πρώτο. Το Instagram «έκλεψε» ή καλύτερα δανείστηκε, από το πρώτο πολλές ιδέες, όμως το έχει εξελίξει πια τόσο πολύ, που δικαιολογημένα το αγαπάμε λίγο περισσότερο πλέον.

Μετά το update στις live μεταδόσεις, θυμάσαι αυτό που ενώ κάνεις live μπορείς να προσθέσεις κι έναν φίλο σου και να κάνετε μαζί, το Instagram έκανε μία ακόμη καινούργια αλλαγή. Ενώ μέχρι πριν μπορούσες να χρησιμοποιείς στα stories σου φωτογραφίες που είχες τραβήξει το προηγούμενο 24ωρο, πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις και υλικό που έχεις στη μνήμη του κινητού σου από πιο παλιά.

Η νέα ρύθμιση αυτή θα λειτουργεί όπως τα throwback που κάνεις τις Πέμπτες, μόνο που αυτό θα είναι σε μορφή story. Κάθε φορά που θα βάζεις σε story σου μια φωτογραφία που έχεις τραβήξει αρκετό καιρό πριν, αυτό θα βγαίνει στην οθόνη με την ημερομηνία εκείνη και την φράση «today’s throwback». Τα καλά νέα είναι πως το update αυτό είναι διαθέσιμο τόσο στις Android, όσο και στις iOs συσκευές, αρκεί η εφαρμογή να έχει κάνει μια ενημέρωση πρόσφατα.

image