Άκυρος ο συναγερμός του Instagram που αναστάτωσε τους celebrities

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άκυρος ο συναγερμός του Instagram που αναστάτωσε τους celebrities

Τι συνέβη με τη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα;

Ένας μίνι συναγερμός σήμανε τα τελευταία 24ωρα στο Instagram, με όλους τους celebrities να παθαίνουν αμόκ με τη νέα αλλαγή που επρόκειτο να συμβεί. Σίγουρα θα είδες στο feed σου αν ακολουθείς celebrities Έλληνες και ξένους, κάποιον να έχει ανεβάσει ένα screenshot από ένα post, το οποίο ανέφερε πως το app πρόκειται να επιβάλλει νέους κανόνες στη χρήση των φωτογραφιών.

Το post ισχυριζόταν πως το Instagram θα είχε από εδώ και στο εξής την ικανότητα να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες των χρηστών εναντίον τους σε νομικές υποθέσεις. Και για να μη γίνει αυτό οι χρήστες έπρεπε να ποστάρουν στα accounts τους ένα screenshot αυτού του post.Pink, Ashley Greene, Peter Facinelli, Zoe Saldana, Adriana Lima, Eva Longoria, Josh Brolin και Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ήταν μερικοί από αυτούς που ανέβασαν το post στο account τους, με τους τέσσερις τελευταίους να το διαγράφουν λίγο αργότερα.

Ο λόγος; Το post ήταν απλά μια απάτη και τίποτα περισσότερο. Την απάντηση/λύση έδωσε η Stephanie Otway, brand communications manager στο Instagram, λέγοντας σε δήλωσή της στο WWD: «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό το post».

Δες στη gallery που ακολουθεί τους celebrities που το έχουν ακόμη στο προφίλ τους.