What about color; Δεν φαντάζεσαι τι αλλαγή έκανε το Instagram στα DMs

Νάνσυ Μητσοστέργιου
What about color; Δεν φαντάζεσαι τι αλλαγή έκανε το Instagram στα DMs

Έχεις δει τη νέα αλλαγή εσύ;

Ο κόσμος της τεχνολογίας και κυρίως των κοινωνικών μέσων συνεπάγεται πολλές συχνές αλλαγές, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η εμπειρία των χρηστών με κάθε τρόπο και να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κάθε χρήστη, έτσι ώστε να θέλει να περιμένει να μάθει την επόμενη αλλαγή. Σύμφωνα με την Jane Manchun Wong, φαίνεται ότι το Instagram προσθέτει κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή, αλλαγές που δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή και που ίσως να κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα.

Μπορεί βέβαια σε κάποιους να ήδη εμφανές το νέο χαρακτηριστικό αυτό, όμως δεν είναι ακόμη εντελώς επίσημο. Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει περισσότερο με την αισθητική παρά με τη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Βασικά, όταν ξεκινάς συζήτηση στα direct messages (DMs) με κάποιον μέσω της λειτουργίας ανταλλαγής μηνυμάτων, τα μηνύματα θα εμφανίζονται με κλίση χρώματος (όπως είναι και στο messenger). Τα μηνύματα που λαμβάνεις θα είναι στο συνηθισμένο γκρι αλλά τα δικά σου μηνύματα θα αλλάζουν σιγά σιγά χρώμα καθώς τα στέλνεις δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το gradient theme, όπως ονομάζεται, είναι αρκετά συναρπαστικό χαρακτηριστικό, αλλά δεν προσθέτει πραγματικά και πολλά πράγματα στο Instagram, και κάποιοι σίγουρα θα το επικρίνουν ως αρκετά φανταχτερό για τις προτιμήσεις τους. Οι πιθανότητες βέβαια λένε πως στη συνέχεια θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τι χρώματα εμφανίζονται και αν θέλεις ή όχι αυτό το χαρακτηριστικό να υπάρχει στη συνομιλία σου.