Παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)

Παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)

Καλοκαίρι και παγωτό πάνε μαζί πάντα

#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι παγωμένη και προσοχή να μην τη παραχτυπήσετε στο μίξερ γιατί θα κόψει.

Υλικά για τη βάση του παγωτού (γεύση βανίλια):
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
600 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
400 ml ζαχαρούχο γάλα

Για γεύση σοκολάτα:
300 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

Για γεύση μπανάνα:
3 λιωμένες μπανάνες ώριμες
1 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για γεύση καραμέλα:
100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Για γεύση φυστικοβούτυρο:
150 γρ. φυστικοβούτυρο, crunchy

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com