Προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας

2 SHARES

#tsoulotip: Τα σουδάκια όπως και κάθε παρασκευή στη ζαχαροπλαστική δε θέλει βιασύνη. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και την απαραίτητη προσοχή. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό παγωτό βανίλια (ή της επιλογής μας)

Για τα σουδάκια:

200ml Νερό

200γρ. Αυγά (4 μέτρια αυγά)

100γρ. Βούτυρο (σε μικρά κομμάτια)

100γρ. Αλεύρι

2 Βανίλιες

Για τη σάλτσα σοκολάτας:

220 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος

200 ml Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies