Το Tiramisu του Γιώργου Τσούλη

18 SHARES

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα σαβαγιάρ έτοιμα

250 ml. γάλα, πλήρες

1 φλιτζάνι δυνατό espresso

80 ml. κονιάκ

500 γρ. μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου

150 γρ. άχνη ζάχαρη

50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

4 αυγά ξεχωριστά οι κρόκοι από το ασπράδι

Κακάο, για το πασπάλισμα

Διάβασε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
18 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies