Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι

Το σνακ που θα λατρέψεις

ΥΛΙΚΑ
150 γρ Αλεύρι σκληρό
350 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
8 γρ. αλάτι
35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
2 Φακελάκια ξερή μαγιά
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
Ξύσμα από ½ πορτοκάλι λίγο ελαιόλαδο
Σουσάμι ηλιόσποροι, για την επικάλυψη
2 κ.σ. ζάχαρη
500 γρ νερό, χλιαρό

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies