Καλτσούνια από το Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Αν δούμε ότι πέρνουν γρήγορα χρώμα στο τηγάνι τα καλτσούνια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ώστε να τηγανιστούν σωστά.

ΥΛΙΚΑ
240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
½ κ.σ. χυμό λεμόνι
½ κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
120 ml. νερό
1 αυγό χτυπημένο, για το άλειμμα
100 γρ. μέλι, για το γαρνίρισμα
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:
250 γρ. ανθότυρο
8 κλοναράκια δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
1 αυγό

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies