Μιλφέιγ από τον Γιώργο Τσούλη

1 SHARE

#tsoulotip: Αν δούμε ότι όσο κρυώνει η κρέμα ζαχαροπλαστικής σφίγγει, τότε την αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάμε με το σύρμα για 3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει καλά.

Επίσης, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να ενσωματώσουμε με τη βοήθεια μιας πλαστικής σπάτουλας λίγη σαντιγί ανακατεύοντας με απαλές κυκλικές κινήσεις ώστε να έχουμε μια βελούδινη κρέμα.

ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
Άχνη ζάχαρη, για το πασπάλισμα του φύλλου

Υλικά για την κρέμα:
1 lt. Γάλα πλήρες
220 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη
125 γρ. Βούτυρο
60 γρ. Κορν φλάουρ
30 γρ. Σιμιγδάλι
2 Αυγά, μέτρια
2 Βανίλιες

Υλικά για το σερβίρισμα:
300 ml Κρέμα Γάλακτος
Άχνη ζάχαρη
200 γρ. Φιλέ αμυγδάλου

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ