Γρήγορη γλυκιά κολοκυθόπιτα

Γρήγορη γλυκιά κολοκυθόπιτα

#tsoulotip: Μπορούμε να προσθέσουμε 60 ml σιρόπι σφενδάμου την ώρα της παρασκευής για να αυξήσουμε τη γεύση.

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Ψίχα από πορτοκαλί κολοκύθα
270 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
150 ml. Χυμό πορτοκαλιού και 2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
120 ml. Ελαιόλαδο
60 ml. Κονιάκ
120 γρ. Ζάχαρη
1 κ.γ. Κανέλα
1 κ.γ. Τζίντζερ
¼ κ.γ. Γαρύφαλλο
1 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com