Γρήγορη γλυκιά κολοκυθόπιτα

2 SHARES

#tsoulotip: Μπορούμε να προσθέσουμε 60 ml σιρόπι σφενδάμου την ώρα της παρασκευής για να αυξήσουμε τη γεύση.

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Ψίχα από πορτοκαλί κολοκύθα
270 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
150 ml. Χυμό πορτοκαλιού και 2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
120 ml. Ελαιόλαδο
60 ml. Κονιάκ
120 γρ. Ζάχαρη
1 κ.γ. Κανέλα
1 κ.γ. Τζίντζερ
¼ κ.γ. Γαρύφαλλο
1 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies