Τούρτα τριπλής σοκολάτας με φουντούκι

Τούρτα τριπλής σοκολάτας με φουντούκι

Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο ώστε να μην έχει το γλυκό μας γρομπαλάκια μέσα.

ΥΛΙΚΑ



Υλικά για τη βάση (παντεσπάνι)

320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

130 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

2 ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

2 κ.γ. σόδα, μαγειρική

1 ¼ κ.γ. αλάτι

300 ml γάλα, πλήρες

1 ¼ κ.γ. ξύδι

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com