Χαρουπόψωμο, από τον Γιώργο Τσούλη

5 SHARES

#tsoulotip: Καλό θα ήταν πρωτού μεταφέρουμε τη ζύμη στη φόρμα, να την πλάσουμε λίγο με τα χέρια μας στην επιφάνεια εργασίας μας.

ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
200 γρ. Χαρουπάλευρο, κοσκινισμένο
18 γρ. Μαγιά, ξερή
520 ml. Νερό
2 κ.γ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
1 ½ κ.γ. Αλάτι
100 γρ. Καρύδια, χοντροκομμένα
50 γρ. Ηλιόσπορους

Για το σερβίρισμα:
Ελαιόλαδο
Χοντρό Αλάτι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies