Μουστοκούλουρα, από τον Γιώργο Τσούλη

3 SHARES

#tsoulotip: Μπορούμε να προσθέσουμε 70γρ. σταφίδες στη ζύμη άμα θέλουμε. Πολύ βασικό: δεν ζυμώνουμε τη ζύμη πάρα πολύ.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό. Αλεύρι γοχ
80 γρ. Νερό
160 γρ. Ελαιόλαδο
250 γρ. Πετιμέζι
200 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
80 γρ. Κόκκινο κρασί
2 κ.γ. Χυμό λεμόνι
1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. Σόδα
1,5 κ.σ. Κανέλα σκόνη
1 κγ. Γαρύφαλλο σκόνη

Σουσάμι για το πασπάλισμα

Δες τη συνέχεια της συνταγής στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ