Βραζιλιάνικο γλυκό (Maja blanca)

5 SHARES

Ανακατεύουμε συνεχώς το μείγμα στην κατσαρόλα για να μην κολλήσει στον πάτο του σκεύους.

ΥΛΙΚΑ

400 ml. γάλα καρύδας

300 γρ. ζαχαρούχο γάλα

100 γρ. κορν φλάουερ

90 γρ. καλαμπόκι σε κονσέρβα

370 ml. γάλα πλήρες

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

5 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ