Κορμός με λευκή σοκολάτα και αμύγδαλο

2 SHARES

#tsoulotip: Πριν ρίξουμε τη λευκή σοκολάτα στο μείγμα με το βούτυρο, πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς.

ΥΛΙΚΑ
120 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
320 γρ. λευκή σοκολάτα
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ. ζάχαρη άχνη
¼ κ.γ. αλάτι
150 γρ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα
350 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμματισμένα
150 γρ. αποξηραμένα σύκα, κομμένα σε λεπτές φέτες

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ