Ice cream sandwich, από τον Γιώργο Τσούλη

2 SHARES

#tsoulotip: Προσέχουμε να μην είναι πολύ καυτή η σοκολάτα όταν την προσθέσουμε στο παγωτό ώστε να μην κόψει.

 

ΥΛΙΚΑ
170 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ (24 τμχ.)
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
600 ml. κρέμα γάλακτος πλήρης, παγωμένη
400 ml. ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ