Ψητά ροδάκινα με καραμέλα γάλακτος

Ψητά ροδάκινα με καραμέλα γάλακτος

Τέλεια ροδάκινα

Μόλις βγάλουμε τα ροδάκινα από το φούρνο θα παρατηρήσουμε ότι η τρύπα που δημιουργήσαμε έχει υγρασία την οποία θα πρέπει να αδειάσουμε χύνοντας τη.




ΥΛΙΚΑ

4 ροδάκινα

300 ml κρέμα γάλακτος πλήρης & έξτρα 150 ml, για το σερβίρισμα

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική & έξτρα για το πασπάλισμα των φρούτων

2 πρέζες αλάτι

100 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη

50 γρ. φουντούκι θρυμματισμένο

Διάβασε την συνταγή στο giorgostsoulis.com