Σουδάκια με ζάχαρη(choux)

Τα σουδάκια πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

200 ml. νερό 

100 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

6 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική 

2 γρ. αλάτι 

3 αυγά, medium

1 αυγό, medium για το άλειμμα των choux

4 κύβους ζάχαρης, θρυμματισμένους

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ