Σουτζούκ λουκούμ

4 SHARES

Λατρεμένο

Μουλιάζουμε τα καρύδια ώστε να είναι αρκετά μαλακά και να μην σπάνε όταν τα περνάμε από την κλωστή.

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. καρύδια

500 γρ. ζάχαρη και έξτρα 300 γραμμάρια

100 ml Ηλιέλαιο

240 γρ. κορν φλάουρ

½ κ.γ. κανέλλα

¼ κ.γ. γαρύφαλλο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

4 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ