Βασιλόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη

Βασιλόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη

Πανέμορφη, μυρωδάτη και πολύ φουσκωτή, ιδανική για την ημέρα.

#tsoulotip: 1. Πρέπει όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να μη μας κόψει το μείγμα. 2. Μην τρομάξετε ότι έχει κόψει το μείγμα. Μόλις ρίξουμε το αλεύρι, όλα θα είναι μια χαρά. 3. Αλευρώνουμε το φλουρί για να μην κάτσει στον πάτο.

ΥΛΙΚΑ
250 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
180 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
6 αυγά, medium
20 ml κονιάκ (προαιρετικά)
600 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
250 γρ. ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Για διακόσμηση:
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
180 γρ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com