Kayak: Αυτός είναι ο «νούμερο ένα» προορισμός για να απολαύσεις τα καλύτερα σορμπέ της πόλης

Kayak: Αυτός είναι ο «νούμερο ένα» προορισμός για να απολαύσεις τα καλύτερα σορμπέ της πόλης

Για τις περισσότερες από εμάς, η απόλαυση ενός παγωτού θεωρείται μία αναπόσπαστη καλοκαιρινή «ιεροτελεστία».

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, τι γεύση έχει το καλοκαίρι; Σίγουρα στην καθεμιά από εμάς αφήνει μια διαφορετική γεύση στον ουρανίσκο, η οποία «σφραγίζει» κατά κάποιον τρόπο, την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρουμε πως η αγάπη μας για το παγωτό, δηλαδή την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση, δημιουργεί μια σύγκρουση με την επιθυμία μας για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι το εξής: Πώς δεν θα στερηθούμε τη χαρά που μας προσφέρει ένα γευστικό, δροσιστικό παγωτό, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστές στον υγιεινό τρόπο ζωής που έχουμε επιλέξει;

Κι όμως, την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα τη γνωρίζουμε ήδη, καθώς αφορά στα αγαπημένα μας σορμπέ, τα παγωτά με την «πλούσια», ακαταμάχητη υφή και τη μοναδική γεύση, τα οποία παρασκευάζονται από πουρέ και χυμό φρούτων, ενώ διαθέτουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να ανακαλύψουμε τον «νούμερο ένα» προορισμό στην πόλη, δηλαδή την απόλυτη boutique παγωτών που διαθέτει μία πλούσια γκάμα από σορμπέ παγωτά και μας επιτρέπει να δώσουμε στο φετινό καλοκαίρι, τη γεύση που εμείς θέλουμε.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιο μπορεί να είναι αυτό το μέρος, συνέχισε να διαβάζεις και να είσαι σίγουρη πως θα έχεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να βιώσεις το πιο απολαυστικό και… φρουτώδες καλοκαίρι!

kayak2

Απολαμβάνοντας μία «πλούσια» γκάμα από φρούτα σε μορφή παγωτού

Για τις περισσότερες από εμάς, η απόλαυση ενός παγωτού θεωρείται μία αναπόσπαστη καλοκαιρινή «ιεροτελεστία». Λαμβάνοντας υπόψη μας τα γούστα αλλά και τη διάθεσή μας την εκάστοτε στιγμή, φροντίζουμε να κάνουμε κάθε φορά μια διαφορετική επιλογή παγωτού, η οποία «ντύνει» γευστικά τη βόλτα μας στην πόλη και της δίνει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει πως το κατάστημα που έχουμε επισκεφθεί, διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία παγωτών, από την οποία εμείς θα διαλέξουμε εκείνο που μας ταιριάζει και μας εκφράζει περισσότερο.

kayak3

Ακριβώς για αυτό, φέτος το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν στη «Μέκκα» του καλού παγωτού, δηλαδή στη boutique Kayak, στο κατάστημα που κάθε χρόνο ανανεώνει την γκάμα του με νέες, σορμπέ γεύσεις από απίθανους, λαχταριστούς συνδυασμούς. Διότι γνωρίζοντας την επιθυμία μας για έναν wellness τρόπο ζωής, αλλά και την αδυναμία μας στο καλό παγωτό, δημιούργησε υγιεινά, gourmet και… βραβευμένα σορμπέ από τα καλύτερα φρούτα, χωρίς να προσθέτει στις συνταγές συντηρητικά, χρώματα και αρώματα.

kayak4

Έχεις διάθεση για σορμπέ σοκολάτα valrhona, σορμπέ cassis ή δροσιστικό sorbetini;

Αν το καλοσκεφτούμε, τα παγωτά που επιλέγουμε να απολαμβάνουμε είναι οι λαχταριστές «πινελιές» που αναβαθμίζουν κάθε καλοκαιρινή μας εμπειρία και τη μετατρέπουν σε μία… απόδραση από την καθημερινότητα. Για παράδειγμα, τα «καυτά» απογεύματα που επιστρέφουμε με τις κολλητές από την παραλία και θέλουμε ένα παγωτό να μας δροσίσει, το σορμπέ ρόδι βατόμουρο με φυσικό χυμό από ρόδι και βατόμουρο ή το βραβευμένο σορμπέ cassis από γαλλικό φραγκοστάφυλλο, είναι οι γεύσεις που θα «κλείσουν» απολαυστικά την εξόρμησή μας. Το ίδιο ισχύει και για τις φορές που έχουμε ολοκληρώσει ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό μας σε κάποιο ταβερνάκι και βρισκόμαστε στην αναζήτηση ενός light και εύγευστου επιδόρπιου, όπως το σορμπέ λεμόνι βασιλικός από φυσικό χυμό λεμόνι και κομμάτια βασιλικού ή το σορμπέ lime από φυσικό χυμό lime.

kayak5

Όσο για τις φορές που περιπλανιόμαστε στο αστικό τοπίο απολαμβάνοντας μια εξερεύνηση στα στενά σοκάκια της πόλης, το σορμπέ mango ginger jasmine από μάνγκο, ginger και γιασεμί είναι η γεύση που θα προκαλέσει αναπάντεχες «εκρήξεις» απόλαυσης στους ουρανίσκους μας. Η λίστα των σορμπέ της boutique Kayak όμως δεν περιορίζεται εδώ, καθώς υπάρχει επίσης το βραβευμένο με Great Taste Award σορμπέ σοκολάτα valrhona (caraibes 66% κακάο) για τις αθεράπευτες chocolate lovers, αλλά και πολλές ακόμη γεύσεις σορμπέ από φυσικά φρούτα, όπως φράουλα, μανταρίνι, βατόμουρο, βερίκοκο, exotic και λαχταριστές γρανίτες καρπούζι και πεπόνι.

kayak6

Extra tip: Αν ο δρόμος σε οδηγήσει στην Πλάκα ή τη Γλυφάδα, μην παραλείψεις να επισκεφθείς τις boutique Kayak για να δοκιμάσεις τα υπέροχα sorbetini -με ή χωρίς αλκοόλ- σε απίστευτους συνδυασμούς!

kayak7

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Αναζήτησε σήμερα κιόλας την πλησιέστερη boutique παγωτών Kayak ή πραγματοποίησε μια διαδικτυακή βόλτα στο e-shop και δώσε στο φετινό καλοκαίρι την πρωτόγνωρη, μοναδική γεύση που πραγματικά του αξίζει, δοκιμάζοντας τα υγιεινά, gourmet και βραβευμένα σορμπέ, δηλαδή τα καλύτερα σορμπέ της πόλης! Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως σε επιλεγμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και delicatessen της Ελλάδας και της Κύπρου, μπορείς να βρεις την γκάμα συσκευασμένου σορμπέ σε τρείς απίθανες γεύσεις και συγκεκριμένα, mango, φράουλα και σοκολάτα!