Καλοκαιρινό γλυκό με ζελέ από τη Νίκη Μερκούρη

Η διάσημη σεφ μαγειρεύει για εσάς ένα καλοκαιρινό γλυκό γιατί στην Ελλάδα και το φθινόπωρο έχουμε καλοκαίρι.

Υλικά
2 πακέτα πτι-μπερ
2 φακελάκια κρέμα άνθος αραβοσίτου με γεύση μπανάνας
3 μπανάνες κομμένες ροδέλες
2 φακελάκια ζελέ φράουλα

Εκτέλεση
1. Παίρνουμε ταψάκι παραλληλόγραμμο.
2. Στρώνουμε τα μπισκότα στην βάση.
3. Ετοιμάζουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες.
4. Στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα προσεκτικά τη κρέμα, αφού έχει κρυώσει. Αν θέλετε να κρυώσει η κρέμα πιο γρήγορα μπορείτε να τη βάλετε λίγο στο ψυγείο.
5. Βγάζουμε από το ψυγείο τις ροδέλες μπανάνας πάνω από την κρέμα και ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.
6. Ρίχνουμε το ζελέ κουταλιά κουταλιά έτσι ώστε να δημιoυργηθεί μία στρώση πάνω από την κρέμα.
7. Βάζουμε στο ψυγείο το γλυκό μέχρι να παγώσει το ζελέ και μετά ρίχνουμε και το υπόλοιπο ζελέ και το βάζουμε ξανά στο ψυγείο.
8. Μόλις παγώσει το ζελέ σας, το γλυκό είναι έτοιμο.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ