Lemon pie χωρίς τύψεις

Αν νομίζατε πως αν φάτε lemon pie μετά πρέπει να «ράψετε» το στόμα σας για ημέρες κάνετε λάθος. Δοκιμάστε αυτήν τη συνταγή για γευστική πίτα λεμονιού με λίγες θερμίδες.

Υλικά
1 και 1/2 πακέτο μπισκότα τύπου Digestive διαίτης
1 πακέτο βούτυρο με χαμηλά λιπαρά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 γιαουρτάκια με 0% λιπαρά
χυμός 1 λεμονιού
ξύσμα από τη φλούδα 1 λεμονιού
1 βανίλια

Εκτέλεση
1. Ρίξτε τα μπισκότα στο μίξερ ώσπου να θρυμματιστούν τελείως.
2. Λιώστε σε μπεν μαρί το βούτυρο.
3. Χτυπήστε στο χέρι τα γιαουρτάκια με το ζαχαρούχο γάλα, την βανίλια, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
4.Σε ένα ταψί βάλτε τα μπισκότα και το βούτυρο και ανακατέψτε τα μέχρι να γίνουν ένα μείγμα ώστε να αποτελέσουν τη βάση του γλυκού.
5. Ρίξτε από πάνω το μείγμα του λεμονιού και στρώστε το.
6. Βάλτε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.
7. Μπορείτε να γαρνίρετε με έξτρα ξύσμα λεμονιού ή φέτες λεμονιού.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ