Εύκολη μους μήλου

Αυτό το γλύκισμα δεν απαιτεί καθόλου χρόνου, είναι ιδανικό για μετά από κάθε γεύμα, ενώ κάθε μερίδα έχει μόλις 90 θερμίδες περίπου.

Υλικά
3 μήλα
90 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
2 μέτρια ασπράδια αυγών
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση
1.Καθαρίστε, αφαιρέστε τον πυρήνα και κόψτε τα μήλα σε φέτες.
2. Βάλτε τα σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη και 150ml νερό και αφήστε τα να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά, μέχρι να γίνουν πολύ μαλακά.
3. Σουρώστε τα σε ένα μεγάλο μπολ, αφήστε τα να κρυώσουν και κάντε τα πουρέ.
4. Χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν και στη συνέχεια προσθέστε τον πουρέ μήλου μαζί με μέρος από το ξύσμα πορτοκαλιού ανακατεύοντας καλά.
5. Μοιράστε σε έξι μπολ και πασπαλίστε με τον υπόλοιπο ξύσμα.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ