Η πιο εύκολη συνταγή για τηγανητό παγωτό

Η πιο εύκολη συνταγή για τηγανητό παγωτό

Δοκιμάστε να τηγανίσετε παγωτό με νιφάδες καλαμποκιού με μια συνταγή που δεν αφήνει περιθώρια λάθους.

Υλικά
4 scoops παγωτό
2 αυγά, χτυπημένα
50 γραμμάρια νιφάδες καλαμποκιού (corn flakes)
Λάδι (για το τηγάνισμα)
Κονιάκ

Εκτέλεση
1. Θρυμματίστε καλά τις νιφάδες καλαμποκιού.
2. Με ένα κουτάλι δώστε στις μπάλες παγωτού τέλειο στρογγυλό σχήμα και βάλτε τες πάλι στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
3. Βουτήξτε τις μπάλες παγωτού στο αυγό και μετά στις θρυμματισμένες νιφάδες καλαμποκιού. Βάλτε τες αμέσως στην κατάψυξη για άλλα 20 λεπτά.
4. Επαναλάβετε τη διαδικασία του τρίτου βήματος άλλες 2 φορές.
5. Ζεστάνετε καλά το λάδι και τηγανίστε τις μπάλες παγωτού για 5-8 δευτερόλεπτα (φροντίστε το λάδι να καίει καλά για να πάρουν οι νιφάδες καλαμποκιού αμέσως χρώμα).
6. Ραντίστε με λίγο κονιάκ και απολαύστε.