Νηστίσιμα ψημένα μήλα

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο νηστίσιμο γλύκισμα.

 

Δοκιμάστε να ψήσετε τα τελευταία μήλα πριν μπει για τα καλά το καλοκαίρι.

Υλικά
4 μήλα
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/4 του φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
2 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι «αλεύκαντο»
1 κουταλιά της σούπας φυτικό βούτυρο

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και αφαιρέστε τα κουκούτσια από τηα μήλα
2. Αναμίξτε τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μπολ και γεμίστε με το μείγμα αυτό τα μήλα.
3. Ψήστε στο φούρνο για 15-25 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος και το είδος των μήλων που χρησιμοποιείτε. Φροντίστε να είναι μαλακά αλλά να μην πολτοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης:

Κομπόστα μήλων και αχλαδιών με μέλι

Κομπόστα μήλων με ροζέ κρασί

Υπέροχα καραμελωμένα πορτοκάλια

 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ