Εύκολο γλάσο βουτύρου

Εύκολο γλάσο βουτύρου

Αν θέλετε έξτρα πλούσια, κρεμώδη γεύση στα γλυκίσματά σας δοκιμάστε να τα καλύψετε με γλάσο βουτύρου φτιάχνοντάς το εύκολα σε 2 βήματα με 3 υλικά

 

Δώστε σε όλα σας τα κέικ υπέροχη γεύση με αυτό το εύκολο στην παρασκευή γλάσο βουτύρου.

Υλικά
250 γραμμάρια βούτυρο, κομμένο σε κύβους σε θερμοκρασία δωματίου
450 γραμμάρια (3 φλιτζάνια) κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη
60 ml (1/4 φλιτζανιού) γάλα

Εκτέλεση
1. Βάλτε το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ. Χτυπήστε το με το μίξερ για περίπου 2 λεπτά μέχρι να αφρατέψει.
2. Σιγά σιγά προσθέστε τη ζάχαρη άχνη συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να έχετε ένα χλωμού χρώματος, αφράτο μείγμα. Προσθέστε το γάλα και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Διαβάστε επίσης:

Νόστιμο κέικ μπανάνας με γλάσο τυριού

Σοκολατένιο κέικ με γλάσο σοκολάτας

Κέικ εσπεριδοειδών με γλάσο λευκής σοκολάτας