Γρήγορο sorbet μάνγκο

Γρήγορο sorbet μάνγκο

Φτιάξτε δροσερό sorbet μάνγκο σε 30 λεπτά με μόλις 4 υλικά.

Παγωμένες μπάλες sorbet μάνγκο περιχύνονται με πούλπα από passionfruit σε ένα καλοκαιρινό γλύκισμα.

Υλικά
300 γραμμάρια κατεψυγμένο μάνγκο
1 και 1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκος χυμός μοσχολέμονου (lime)
250 ml (1 φλιτζάνι) φρέσκος χυμός πορτοκάλι
60 ml (1/4 του φλιτζανιού) πούλπα από passionfruit (φρούτα του πάθους)

Εκτέλεση
1. Χτυπήστε στον επεξεργαστή τροφίμων τα κομμάτια μάνγκο, το χυμό lime και το χυμό πορτοκαλιού μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα.
2. Χύστε το μείγμα σας σε ένα αεροστεγές δοχείο και βάλτε το στην κατάψυξη για 20 λεπτά μέχρι να σκληρύνει.
3. Με ένα scoop μοιράστε μπάλες από το sorbet σας σε ποτήρια σερβιρίσματος και περιχύστε με την πούλπα από τα φρούτα του πάθους. Απολαύστε.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπο παγωτό καρύδας με μοσχολέμονο

Ελαφρύ σορμπέ λεμόνι

Εύκολο sorbet με φράουλες και τεκίλα