Εύκολη τάρτα φράουλας

Δύο είδη τυριών κάνουν μια μοναδική κρέμα σε αυτό το δροσερό επιδόρπιο.

 

Τραγανή βάση τάρτας, κρέμα και φράουλες συνδυάζονται υπέροχα σε αυτές τις τάρτες.
Αν περιμένετε καλεσμένους και δε θέλετε να αναλωθείτε στην κουζίνα καλοκαιριάτικα φτιάξτε από βραδύς την πιο εύκολη και γευστική τάρτα φράουλα.

Υλικά
125 γραμμάρια τυρί ricotta
200 γραμμάρια τυρί σε μορφή κρέμας light
50 γραμμάρια ψιλή ζάχαρη, κοσκινισμένη
1 καλαθάκι φράουλες
1 βάση τάρτας
50 γραμμάρια μπισκότα της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση Amaretti)

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ χτυπήστε το κρεμώδες τυρί, το τυρί ricotta και τη ζάχαρη μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Μετά μέσα λιώστε 6 φράουλες και ανακατέψτε.
2. Απλώστε το μείγμα στην βάση της τάρτας και αφήστε το στο ψυγείο για μια νύχτα.
3. Όταν είστε έτοιμες να σερβίρετε, κόψτε τις υπόλοιπες φράουλες και διακοσμήστε την τάρτα. Θρυψαλιάστε από πάνω τα μπισκότα και σερβίρετε.

Διαβάστε επίσης:

Σπιτική κρέμα βανίλιας

Τάρτα με χουρμάδες και σιρόπι πορτοκαλιού

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ