Μπισκότα με άρωμα βανίλιας

Πέντε υλικά σε τρία, εύκολα και γρήγορα βήματα συνδυάζονται σε μπισκοτάκια βανίλιας, ιδανικά για το τσάι ή τον καφέ σας.

 

Μια εύκολη συνταγή για μπισκότα βανίλιας μέσα σε λίγο χρόνο.

Υλικά
2 και 3/4 του φλιτζανιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλιτζάνι βούτυρο
1 και 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε το βούτυρο και την ζάχαρη μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Συνεχίστε προσθέτοντας το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
3. Στρώστε ένα αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και με την βοήθεια δυο μεγάλων κουταλιών πλάστε μικρά κουλουράκια. Βάλτε τα στο φούρνο για 8 με 10 λεπτά, μέχρι να πάρουν «χρυσό» χρώμα. Βγάλτε τα από το φούρνο, αφήστε τα να κρυώσουν ελαφρά και σερβίρετε.

Διαβάστε επίσης:

Μπισκότα με φιστίκια Αιγίνης και ροδόνερο

Μπισκότα πορτοκαλιού

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ