Τζιν τόνικ με θυμάρι

Μία εναλλακτική του κλασικού ποτού, χωρίς θερμίδες και έξτρα γεύση και άρωμα. Ιδανικό να το προσθέτετε στα σπιτικά πάρτι σας.

Υλικά

225γρ. κρυσταλιζέ ζάχαρη

4 μίσχοι λεμονόχορτο (lemongrass)

1 μεγάλο ματσάκι θυμάρι

1 λάιμ

35γρ. τζιν

Τόνικ

Εκτέλεση

1.Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε 600γρ. νερό να βράζει και βάλτε το θυμάρι και το λεμονόχορτο να βράσουν. Μετά την πρώτη βράση αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Αφήστε το να κρυώσει.

2.Στήψτε από μία φέτα λάιμ στον πάτο κάθε ποτηριού. Συνεχίστε βάζοντας το τζιν και το ζουμί από το λεμονόχορτο μαζί με το τόνικ και ανακατέψτε. Γαρνίρετε με φύλλα από φρέσκο θυμάρι.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ