Σάντουιτς με καραμελωμένα μήλα και τυρί τσένταρ

Μια γλυκόξινη λιχουδιά, ιδανική για πρωινό ή για ένα ελαφρύ και γρήγορο απογευματινό σνακ, που θα δώσει μια ιδιαίτερη γεύση στον ουρανίσκο σας και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα των συνηθισμένων γευμάτων.

Υλικά
1 μήλο κομμένο σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
μισό κουταλάκι κανέλλα
2 λεπτές φέτες τυρί τσένταρ
2 φέτες ψωμί της αρεσκείας σας
λίγο βούτυρο (για το ψωμί)

Εκτέλεση
1. Λιώνετε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνετε τη ζάχαρη και τη κανέλλα.
2. Προσθέτετε τα κομμάτια μήλου και τα αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 5 λεπτά.
3. Βουτυρώνετε μέσα-έξω το ψωμί και το γεμίζετε με το τυρί και τα μήλα.
4. Το ψήνετε για 2-4 λεπτά και είστε έτοιμοι.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ