Ρολάκια σφολιάτας με ντομάτα και λιωμένο τυρί

Ένα λαχταριστό σνακ, πανεύκολο και τρομερά νόστιμο, που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τα υλικά της γέμισης ανάλογα με τις ορέξεις σας, βάζοντας αντί για τυρί λαχανικά, αλαντικά ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
2 μεγάλες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
2 κούπες φέτα τυρί, τριμμένη
ρίγανη
σκορδοπίπερο
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Αλείφετε το φύλλο της σφολιάτας με ελαιόλαδο.
2. Απλώνετε πάνω στη σφολιάτα τους κύβους της ντομάτας και το τυρί.
3. Πασπαλίζετε με το σκορδοπίπερο και τη ρίγανη.
4. Τυλίγετε προσεκτικά το φύλλο σε ρολό και κόβετε με ένα μαχαίρι φέτες από το ρολό, πάχους ενός δακτύλου, περίπου.
5. Στρώνετε τα ρολά σε ένα ταψί στο οποίο έχετε βάλει λαδόκολλα και τα ψήνετε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ