Σούπα με γεμιστά τορτελίνια: Πανεύκολη, γρήγορη και ονειρεμένη

Γιαμ!

Το λέμε και το ξαναλέμε πως οι σούπες είναι η καλύτερη επιλογή για φαγητό όταν αρχίζει να κάνει κρύο, καθώς υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικές που μπορείτε να δοκιμάσετε, είναι πολύ θρεπτικές για τον οργανισμό και έχουν εκπληκτική γεύση. Η παρακάτω συνταγή γίνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο και σας προσφέρει μια λαχταριστή, ζεστή σούπα που θα μπει αμέσως στα αγαπημένα σας πιάτα.

Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια γεμιστά με τυριά
1 κουτί ντομάτες κονκασέ
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
250γρ. στρογγυλά μανιτάρια
2 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα σέλερι
1 κ.γ. βασιλικός
ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση
1. Κόψτε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και σοτάρετέ τα στη κατσαρόλα με 3-4 κουταλιές ελαιόλαδου.
2. Ρίξτε στη κατσαρόλα τις ντομάτες, 1 λίτρο νερό, το καλαμπόκι και τον βασιλικό. Αλατίστε και αφήστε να πάρει βράση.
3. Προσθέστε τα τορτελίνια και βράστε για 12 λεπτά.
4. Πασπαλίστε τη σούπα με τα φύλλα σέλερι και σερβίρετε.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ