Tα πιο εύκολα και λαχταριστά πιτσάκια με ελάχιστα υλικά

Tα πιο εύκολα και λαχταριστά πιτσάκια με ελάχιστα υλικά

Μεσογειακά, υγιεινά και πεντανόστιμα.

Ούτε ζύμες, ούτε πολύπλοκες συνταγές, ούτε 35 ώρες στην κουζίνα. Η παρακάτω συνταγή θα σας δώσει τα πιο νόστιμα ατομικά πιτσάκια, με τα πιο αγνά υλικά.

Υλικά (για 4 μερίδες)
4 πίτες
1/2 κούπα τριμμένο κασέρι
4 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κούπα τριμμένη φέτα
2 κούπες ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλατοπίπερο
Ρίγανη

Εκτέλεση
1. Προθερμένετε το φούρνο στους 180C. Ρίχνετε λίγο λάδι στο τηγάνι, σοτάρετε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνετε.
2. Απλώνετε τις πίτες σε ένα ταψί και τις πασπαλίζετε με ελαιόλαδο. Τις ψήνετε στο φούρνο στους 180C για 3 λεπτά
3. Τι βγάζετε και ρίχνετε από πάνω τις ντομάτες και τα τυριά σε ίσες ποσότητες. Τις ξαναβάζετε στο φούρνο για 7 περίπου λεπτά.
4. Τις βγάζετε από τη φωτιά, ρίχνετε λίγη ρίγανη και σερβίρετε.