Tα πιο εύκολα γαριδοπιτάκια

Ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό που μπορεί να γίνει και κυρίως πιάτο με τη συνοδεία μιας πράσινης χορταστικής σαλάτας.

Υλικά
Φύλλο κρούστας
Γαρίδες μεγαλούτσικες
ελαιόλαδο

Οδηγίες
1. Πλένετε καλά τις γαρίδες και τις μισοβρά­ζετε με λίγο νερό και λίγο αλάτι.
2. Τις αφήνετε να κρυώσουν λίγο και στη συνέχεια αφαιρείτε το καβούκι τους.
3. Κόβετε σε λωρίδες το φύλλο κρούστας και λαδώνετε το ταψί.
4. Σε κάθε 2 λωρίδες τυλίγετε από μια γαρίδα και φτιάχνετε μικρά ρολάκια.
5. Τοποθετείτε τα ρολάκια στο ταψί και ψήνετε γύρω στα 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ