Η τέλεια παγωμένη τάρτα με φυστικοβούτυρο και σιρόπι σοκολάτας

Η τέλεια παγωμένη τάρτα με φυστικοβούτυρο και σιρόπι σοκολάτας

Ειλικρινά δεν πιστεύουμε πως χρειάζεται κάποια περαιτέρω ανάλυση για τη συγκεκριμένη συνταγή, πέρα από το, αν είστε λάτρειες των γλυκών τύπου cheesecake και του φυστικοβούτυρου, δε θα αφήσετε ούτε ψίχουλο. Και αυτό σας το εγγυόμαστε.

Υλικά
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 κούπα φυστικοβούτυρο με χαμηλά λιπαρά
1 πακέτο τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
1 κουτί ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
340γρ. παγωμένη κρέμα ζαχαροπλαστικής
2 φύλλα ζύμη για τάρτες
20κ.γ. σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη άχνη, το φυστικοβούτυρο και το τυρί κρέμα, χτυπώντας τα καλά με τη λαβή του μίξερ μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα. Προσθέστε το γάλα και συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Ρίξτε την κρέμα και ανακατέψτε την με το μείγμα «διπλώνοντάς» τα μεταξύ τους απαλά με μια κουτάλα.
3. Μοιράστε το μείγμα στα δύο φύλλα τάρτας (τα οποία θα έχετε απλώσει σε ταρτιέρες ή άλλα παρόμοια σκεύη) και βάλτε τα στο ψυγείο για 8 ώρες, μέχρι οι τάρτες να αποκτήσουν μια απαλή, αφράτη υφή. Κόψτε τις σε κομμάτια και ρίξτε πάνω από το καθένα όσο σιρόπι σοκολάτας θέλετε.