Αλμυροί Λουκουμάδες

Αλμυροί Λουκουμάδες

Για να μην λιγωθείτε από τη ζάχαρη, το μέλι, τη σοκολάτα και την κανέλα των original λουκουμάδων –όχι πως σας χαλάει, δηλαδή, αλλά μια αλλαγή δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν- δοκιμάστε μια εναλλακτική συνταγή λουκουμάδων, αλμυρών αυτή τη φορά. Συνδυάστε τους με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα και έχετε ένα λαχταριστό σνακ ιδανικό για κάθε στιγμή.

Υλικά
2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 φλυτζάνι κρύα μπίρα τύπου Ale
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
300γρ. φέτα τριμμένη

Εκτέλεση
1.Σε μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τη μπίρα, το μπέικιν και αφήνετε το μίγμα για μισή ώρα στο ψυγείο.
2.Ανακατεύετε τη φέτα στο χυλό.
3.Τηγανίζετε τους λουκουμάδες σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
4.Τους τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί πριν τους σερβίρετε.

Απολαύστε τη Σαρακοστή στα Carrefour