Αφράτα και τραγανιστά ρολλά σφολιάτας με ζαμπόν και τυρί φέτα

Δε θα μείνει ψίχουλο.

Ένας εύκολος, γρήγορος και νόστιμος μεζές για όταν έχετε παρέα στο σπίτι ή απλά για ένα υπερνόστιμο, σπιτικό σνακ για κάθε στιγμή.

Υλικά (για 20 κομμάτια)
1 φύλλο σφολιάτα ή ζύμη με προζύμι
12 φέτες ζαμπόν ή μπέικον
150γρ. φέτα (περίπου)
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Λίγος ξερός βασιλικός
Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Αφήνετε τη ζύμη να ξεπαγώσει καλά
2. Λιώνετε τη φέτα και την ανακατεύετε με το ελαιόλαδο, το βασιλικό και λίγο πιπέρι
3. Κόβετε τη ζύμη σε 4 ίσα κομμάτια και την πατάτε λίγο με τα δάχτυλά σας ώστε να απλώσει ελαφρά
4. Σε κάθε κομμάτι ζύμης βάζετε 3 φέτες ζαμπόν και λίγη φέτα
5. Διπλώνετε σε ρολό, φροντίζοντας να ενωθούν καλά οι άκρες
6. Με κοφτερό μαχαίρι κόβετε κάθε ρολό σε 5 ροδέλες
7. Τις απλώνετε σε ταψί καλυμένο με λαδόκολλα και ψήνετε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ