Τα πιο εύκολα σπιτικά ντόνατς

Τα πιο εύκολα σπιτικά ντόνατς

Μια λιχουδιά που όλοι λατρεύουμε, τώρα από τα χεράκια σας!

Αφράτα, φουσκωτά, με ζάχαρη, σοκολάτα, κρέμα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, τα ντόνατς είναι ένα από αυτά τα γλυκά που απλά δεν μπορείς να τους αντισταθείς, ειδικά σε ένα χαλαρό πρωινό Σαββατοκύριακου. Η ακόλουθη συνταγή θα σας μάθει πως να φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα τα δικά σας λαχταριστά ντόνατς, για να τα έχετε διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Υλικά
3/4 κούπας φυτικό λάδι
1 πακέτο κατεψυγμένα μεγάλα μπισκότα (όπως τα Pillsbury Grands)
1/2 κούπα ζάχαρη
1/4 κ.γ. κανέλα

Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε 1/2 κούπα από το λάδι σε ένα μεσαίο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
2. Βάλτε τα μπισκότα σε μια επιφάνεια κοπής. Χρησιμοποιώντας ένα σφηνοπότηρο, φτιάξτε μια τρύπα στη μέση του κάθε μπισκότου και κρατήστε τη ζύμη που κόψατε στην άκρη.
3. Δοκιμάστε αν το λάδι είναι έτοιμο, βάζοντας την άκρη ενός ντόνατ στο τηγάνι. Αν αρχίσει να βγάζει φουσκάλες, το λάδι είναι έτοιμο. Βάλτε τα 4 ντόνατς στο τηγάνι μαζί με τη ζύμη που σας έμεινε και τηγανίστε τα μέχρι να γίνουν «χρυσά», περίπου 1 με 1/2 λεπτό από κάθε πλευρά. Μεταφέρετέ τα σε μια σχάρα ή σε απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσουν. Βάλτε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι, ζεστάνετέ το και τηγανίστε τα υπόλοιπα ντόνατς.
4. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τη ζάχαρη και την κανέλα. Βάλτε μέσα στο μπολ τα ντόνατς ένα-ένα και ανακατέψτε τα απαλά λίγες φορές μέχρι να καλυφτούν από το μείγμα. Σερβίρετέ τα ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.