Αχνιστά, αφράτα ψωμάκια με παρμεζάνα

Μια πεντανόστιμη συνταγή για σπιτικά ψωμάκια με μοναδική νοστιμιά.

Το να φτιάξεις ψωμί μπορεί να έχει τον κόπο του, το να φτιάξεις όμως λαχταριστά, αφράτα ψωμάκια με τυρένια γεύση είναι τόσο εύκολο και απλό όσο και το να τα εξαφανίσεις με την παρέα σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Υλικά
3 αυγά
3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4κ.γ. αλάτι
1/2κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2κ.γ. μείγμα βοτάνων
4κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
1 κούπα φρέσκο γάλα πλήρες
3/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C.
2. Στο μπλέντερ, χτυπήστε σε μεσαία ταχύτητα τα αυγά, το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι, τα βότανα, το γάλα και το τυρί.
3. Αλείψτε με λίγο λάδι μια φόρμα για muffins και ρίξτε το μείγμα μέσα στις θήκες, γεμίζοντάς τις περίπου μέχρι τα 3/4. Ψήστε τα ψωμάκια μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν χρυσό χρώμα, γύρω στα 20 με 25 λεπτά. Βγάλτε τα από τις θήκες, αφήστε τα να κρυώσουν για λίγο στη σχάρα και σερβίρετε, ή φυλάξτε τα σε αεροστεγή τάπερ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ