Εύκολη και υπέροχη ομελέτα φούρνου

Μια ομελέτα λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες, με την ίδια όμως ευκολία και πολύ περισσότερη νοστιμιά. Εμείς απλώς σας προτείνουμε τη συνταγή, εσείς βάζετε τη φαντασία και ό,τι άλλα υλικά θέλετε.

Υλικά (για 3 άτομα)
6 αβγά
3 πιπεριές κομμένες κυβάκια (πράσινες,κόκκινες)
4-5 φέτες σαλάμι
4-5 φρέσκα μανιτάρια κομμένα φέτες
1 σακουλάκι τριμμένο Gouda
αλάτι, πιπέρι
2 -3πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες

Εκτέλεση
1. Βάζετε στο τηγάνι λίγο λάδι και τσιγαρίζετε τις πατάτες
2. Τις βγάζετε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το λάδι.
3. Ρίχνετε τα μανιτάρια το, σαλάμι και τις πιπεριές, τα τσιγαρίζετε μέχρι να μαραθούν λίγο και τα βγάζουμε επίσης σε χαρτί κουζίνας.
4. Βουτυρώνετε ένα πυρέξ, στρώνετε τις πατάτες και από πάνω το σαλάμι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές.
5. Χτυπάτε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι, τα ρίχνετε πάνω από τις πατάτες και έπειτα ρίχνετε και το κασέρι
6. Ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά

Tip: Αν θέλετε μια πιο light εκδοχή, σοτάρετε μόνο τις πατάτες ή μην τις βάλετε καθόλου και ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά ωμά.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ