To πιο εύκολο, σπιτικό σκορδόψωμο

Τρία υλικά, τρεις κινήσεις και έτοιμο!

Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μια λαχταριστή μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα, ετοιμάστε και αυτό το υπέροχο σκορδόψωμο στο λεπτό, για το απόλυτο ιταλικό δείπνο... από τα χεράκια σας!

Υλικά
4 φέτες χωριάτικο ψωμί
ελαιόλαδο
2 μεγάλες, φρέσκιες σκελίδες σκόρδου

Εκτέλεση
1. Φρυγανίστε τις φέτες ψωμιού
2. Με ένα πινέλο, αλείψτε την μία πλευρά της κάθε φέτας με ελαιόλαδο (χωρίς να το παρακάνετε με το λάδι)
3. Κόψτε τη σκελίδα σκόρδου στη μέση, διαγώνια, και τρίψτε απαλά την λαδωμένη πλευρά της ψημένης φέτας (μισή σκελίδα για κάθε φέτα)

Tip: Μπορείτε επίσης να τρίψτε πρώτα το σκόρδο στη φέτα και μετά να τη λαδώσετε, θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ