Το τέλειο smoothie με πράσινο τσάι που κάνει καλό στη σιλουέτα!

Το τέλειο smoothie με πράσινο τσάι που κάνει καλό στη σιλουέτα!

Ό,τι πρέπει για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού! 

Είναι δροσιστικό, νόστιμο, φτιάχνεται πανεύκολα και έχει ως βάση το πράσινο τσάι. Και μάλιστα, το Lipton Linea, που είναι ένα φυσικό προϊόν χωρίς θερμίδες και 2 φορές πιο πλούσιο σε κατεχίνες (Φυσικά φλαβονοειδή που υπάρχουν επίσης σε φρούτα και λαχανικά και δίνουν στο πράσινο τσάι το υπέροχο άρωμά του) σε σχέση με την κλασική σειρά πράσινου τσαγιού Lipton.

Αυτό σημαίνει πως το Lipton Linea είναι ένας από τους καλύτερους- και πιο απολαυστικούς συμμάχους μας- που σε συνδυασμό με τακτική, ήπια άσκηση και υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή μας βοηθάει να φροντίσουμε τον εαυτό μας με τον καλύτερο τρόπο! Φέτος το Lipton Linea κυκλοφορεί σε 2 υπέροχες γεύσεις, με εσπεριδοειδή και ανανά με ιβίσκο, και σε ανανεωμένη, πρακτική συσκευασία-κουτί.

linea

Πώς θα φτιάξετε το smoothie πράσινου τσαγιού: Ετοιμάστε από την προηγούμενη ημέρα παγάκια πράσινου τσαγιού Lipton Linea, όποια γεύση προτιμάτε (εσπεριδοειδή, ιβίσκο-ανανά, ροδάκινο). Για κάθε μερίδα θα βάλετε στο μπλέντερ 5 παγάκια Lipton Linea, ½ φλιτζάνι γιαούρτι, ½ μπανάνα, ½ ροδάκινο και ½ φλιτζάνι φράουλες. Χτυπάτε καλά και σερβίρετε- τόσο απλό!