Πανσέτα με τραγανή πέτσα

Το μίγμα με βάση τη μουστάρδα και το μέλι με το οποίο θα αλείψετε την πανσέτα είναι το μικρό μυστικό για να γίνει η πετσούλα τραγανή και νόστιμη.

 

Διαβάστε τη συνταγή στο olivemagazine.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ