Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

5 SHARES

Η συνταγή της ημέρας

ΥΛΙΚΑ

Υλικά:

1κιλό χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε φέτες

Για τη μαρινάδα:

1κ.σ.σκόνη μουστάρδα

1κ.σ. καστανή ζάχαρη

1κ.σ. worcester sauce

1/2κ.σ. σκόρδο σκόνη

5-6κ.σ ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες

1κ.γ. πελτέ τομάτας

αλάτι

πιπέρι

Για το γιαούρτι:

250γρ. γιαούρτι, πλήρες

4 κλωνάρια δυόσμο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

25ml. χυμό λεμόνι

20ml. λευκό ξύδι

50ml. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι λευκό

Για το σερβίρισμα:

Πίτες

2 τομάτες, κομμένες σε κάθετες φέτες

1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ