Λαχταριστό κοτόπουλο γεμιστό με λιωμένα τυριά

Τα γεμιστά φαγητά είναι από τα αγαπημένα των καλοφαγάδων Ελλήνων. Μπορεί να μην είναι τα καλύτερα για δίαιτα, αλλά μια παρασπονδία που και που δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν.

Υλικά
125γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
100γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
1κ.σ. μουστάρδας
4 στήθη κοτόπουλο
8 φέτες καπνιστό μπέικον
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2.Κόβουμε το στήθος κατά μήκος του φιλέτου ώστε να δημιουργηθεί ένα άνοιγμα σαν μία τσέπη.
3.Ανακατεύουμε τα τυριά με τη μουστάρδα σε ένα μπολ και στη συνέχεια γεμίζουμε τα κοτόπουλα με το μείγμα. Τυλίγουμε το κάθε στήθος με δύο λωρίδες μπέικον, έτσι ώστε να καλυφθεί το άνοιγμα.
4.Τοποθετούμε και τα τέσσερα στήθη κοτόπουλου σε ένα ταψί και τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του ταψιού με ένα αλουμινόχαρτο.
5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα. Προς το τέλος αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο κε τα αφήνουμε λίγο ακόμα στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.

Tip: Ένας πουρές πατάτας ή ένα ρύζι είναι υπέροχα συνοδευτικά.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ