Στήθη κοτόπουλου με ξίδι μπαλσάμικο και blue cheese

Πανεύκολη και γευστική συνταγή που ενδείκνυται για εσάς που κάνετε δίαιτα.

Υλικά
6 στήθη κοτόπουλου
1/2 κούπα ξίδι μπαλσάμικο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χοντρό αλάτι
1,5 κουταλιά φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές Herbs de Provence (υπάρχει ειδικό μείγμα σε deli shops και super market)
6 φέτες Blue cheese

Εκτέλεση
1. Bάλτε το κοτόπουλο σε ένα polybag.
2. Ανακατέψτε το ξίδι, 3 κουταλιές λάδι, 1,5 κουταλιά αλάτι και το 1 κουταλιά πιπέρι σε ένα μπολ.
3. Προσθέστε στο polybag και αφήστε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για δύο ώρες.
4. Ψήστε το κοτόπουλο σε μία γκριλιέρα σε μέτρια φωτιά 6 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά, αφού ρίξετε τα βότανα και το υπόλοιπο αλατοπίπερο.
5. Βάλτε μία φέτα τυρί από το κάθε στήθος και σερβίρετε.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ